ReusDiari.cat, l’edició Baix Camp del grup delCamp.cat, va repartir uns 40.000 exemplars de l’edició especial en paper amb motiu de la diada de Sant Jordi.

Por: Josep M

ReusDiari.cat, l’edició Baix Camp del grup delCamp.cat, va repartir uns 40.000 exemplars de l’edició especial en paper amb motiu de la diada de Sant Jordi. Amb aquesta iniciativa, el diari de reus digital es posiciona cada vegada més com a mitjà digital de referència a la ciutat de Reus i a la comarca del Baix Camp. En aquest número especial es podia trobar tota la informació relacionada amb la diada i l’actualitat cultural de Reus i una entrevista especial al jugador reusenc del Barça B Sergi Roberto, entre altres notícies.

L’equip de ReusDiari.cat va ser present a la festa de la rosa i el llibre que va tenir lloc al centre de la ciutat. Des de l’estand instal•lat a la plaça del Castell, on es podien adquirir, a més, les samarretes de la República Catalana i la de Sant Jordi, es van repartir exemplars d’aquesta edició especial per tal de donar a conèixer de primera mà el diari digital. D’acord amb la línia del diari, que pretén una implantació al territori i també a tots els racons de la ciutat, l’edició en paper també va ser present a tots els barris i es va poder trobar en centres cívics, centres d’atenció primària, clubs esportius i entitats reusenques.

La ciutat de Reus necessitava un diari de reus digital de referència, que des de la independència i una visió de país ajudés a vertebrar una opinió pública lliure i informada, un dels puntals de les societats lliures i democràtiques.

Reus Diari Digital